Strengliner Mühle

Lantligt, rustikt boende utanför Lübeck

Flair-Landhotel Strengliner Mühle har varit en populär destination år efter år. Våra gäster uppskattar mest lugnet, goda maten, den rustika charmen och det gästvänliga mottagandet.
Här i hjärtat av Schleswig Holstein kopplar man verkligen av i en härlig lantlig miljö samtidigt är det bara 20 minuter in till Lübeck.
Aktuellt väder på resmålet
Desktop weather
YoWindow.com yr.no


  • Priser
  • Om boendet
  • Hitta hit
  • Information
Flair-Landhotel Strengliner Mühle
2 x nätter i dubbelrum
2 x frukost
2 x 3 rätters middag
1 595
Samma paket som ovan i enkelrum 1 850
3 x nätter i dubbelrum
3 x frukost
2 x 3 rätters middag
2 250
Samma paket som ovan i enkelrum 2 550
FÖRFRÅGAN
Avresedatum antal nätter
  Tillval Enkelrum
 
 
Strengliner MühleRum
Under åren har hotellet moderniserats utan att förlora den gamla charmen. Det finns 40 rymliga och fräscha rum som är inredda i en rustik tysk stil.
Strengliner Mühle

Restaurang
På Strengliner äter man gott i en trevlig miljö.

Restaurangen har en meny med stort urval av rätter, det är vällagat och rikliga portioner.

Strengliner MühlePassa på att ta ett dopp i den uppvärmda poolen.
Strengliner MühleI den lilla wellnessavdelningen finns även en bastu och möjlighet att få skönhetsbehandlingar och massage.

Visa Bon Voyage på en större karta

Avstånd
Puttgarden 89 km
Lübeck 26 km
Flygplats
Hamburg (Lübeck) 40 km
Rostock 145 km

Bordershop

Ett stopp vid Border Shop är mycket populärt, öppettiderna mån-sön 8.00 – 20.00 Ett annat populärt stopp är Calles som finns i Burg och i Heiligenhafen. Tänk på att växla till Euro då vissa butiker och restauranger inte tar kort. (Ex lågpriskedjan Aldi)

Timmedorfer strandI Timmendorfer Strand, som är en härlig sommarstad vid havet, dominerar havslivet med dess strandpromenad som är kantad av caféer, butiker och restauranger. Vi kan varmt rekommendera restaurang Reethus på Wohldstrasse 25 tel 45 03 8888790. På stranden kan man hyra en klassisk strandhytt
OstseeOstsee-Therme som ligger i början av Strand alléen är ett imponerande Spa/badhus med bla en bastuavdelning i treplan.
LübeckLübeck Övriga sevärdheter i närheten är ” Hansas drottning” Lübeck som är ett av de mest populära resmålen i norra Europa och utsett till ett av UNESCOs världskultur-arv. Lübeck har en härlig medeltidsatmosfär här finns mycket kvar av den imponerade av tegelstensgotiken. Förutom det gamla bjuder staden på ett rikt utbud av aktuella evenemang.
Schiffergesellshaft
Rådhuskällaren som ligger mitt inne i Lübeck och även det historiska Schiffergesellshaft som är ett av Tysklands äldsta värdshus som ännu idag är ett hem för sjöfarare.

Schiffergesellshaft

I Lübeck rekommenderas även ett besök på Marzipan-Salon med dess specialitet ”Lübecker-Marzipan”.