Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Belek, en pärla på den turkiska rivieran

Belek är ett unikt område som karaktäriseras av de lyxiga All Inclusive hotellen som tätt vid den långa stranden.

Aktuellt väder på resmålet
Desktop weather
YoWindow.com yr.no
  • Priser
  • Om boendet
  • Film
  • Hitta hit


AntalayaAntalaya halvdagstur

Under en halvdag får du följa med till Antalya. Det blir besök hos lokala handlare och en rundtur i den historiska delarna av staden.

Cornelia Diamond

 
7 nätter i dubbelrum
All inlusive
Välkomstdrink
Transfer till och från flygplats
Halvdagstur till Antalya
inom kort

I paketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 200 kr per person.

Tycker du Cornelia Diamond verkar vara intressant resmål, låt oss komma med ett förslag.

Avresedatum
Reslängd nätter
   
Tillval Enkelrum  
Namn
email

 

CorneliaCornelia Diamond
Det här är ett spektakulärt 5-stjärnigt lyxhotell där du verkligen kan njuta av All Inclusive-boende utöver det vanliga! Hotell har en unik design, sexkantiga former, som två C mittemot varandra, med en böj vänd mot havet och den andra mot Taurusbergen.
Cornelia


De lyxiga rummen har allt man kan begära av ett 5-stjärnigt hotell. Cornelia Diamond är stort, här finns 600 rum. Alla har en vacker utsikt mot trädgården, bergen eller vänt hot havet.

CorneliaHuvudrestaurangen har en enorm buffet, som håller en mycket hög klass och är vackert upplagd. På buffen hittar man verkligen det mesta! Här servers måltider under hela dagen.
CorneliaMan håller en mycket hög klass på mat och dryck och det finns ett stort urval av restauranger. Föutom huvudrestaurangen finns special restuaranger, visa ingår fritt i Allinclusive några har ett mindre tillägg.
Sapore, Medelhavs inspirerad meny, Sumach, Locantha, Forest Pub, Tai Pen, Fissh & Love, Bubble Golf, Bubble Fresch, Barbeque Restaurant.
CorneliaMot havet finns ett vackert designat område med en serie sammanlänkade pooler som leder ner till havet. Här finns broar, en amfiteater, små specialiserade a la carte restauranger och barer som ger en verkligt unik känsla
Cornelia
En av de största attraktionerna på Cornelia Diamond Resort är dess stora Spa, som är det största och mest imponerande i Belek

Visa Bon Voyage

AVSTÅND
Antalya 30 km
Antalya flygplats 20 km