Castillo son Vida

Gran Canaria

Nära Maspalomas sanddyner i ett grönskade område ligger detta stora förstaklass hotell som är byggt i kolonialstil med lyxig atmosfär. Hotellet har verkligen allt man kan önska för en härlig semester.
Desktop weather
YoWindow.com yr.no
  • Priser
  • Om boendet
  • Hitta hit
Paket Lopesan 6/2-28/3 29/3-5/4 6/4-30/4
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
7 850 8 150 6 795

 

FÖRFRÅGAN

Avresedatum
Reslängd nätter
   
Tillval Enkelrum Halvpension
Namn
email
LopesanLopesan Costa Meloneras
Det här är ett stort lyxigt hotell med ett underbart läge vid strandpromenaden i Maspalomas.
LopesanDet här är ett stort hotell med 1 136 rum som är ljusa, rymliga inredda med naturliga material och varma färger.
LopesanRestaurang
Lopesan Costa Meloneras Resort, erbjuder ett bra utbud av restauranger. Vi kan verkligen rekommendera halvpensionen här med frukost och middag som serveras i hotellets två bufférestauranger Alameda restaurangen och Atlántico restaurangen. Både frukost och middag har ett enormt utbud av läckra varma och kalla rätter, karakteristisk från regionala, nationella och internationella rätter. Ambassador Restaurangen erbjuder exklusiv modern mat baserad på det traditionella spanska och franska köket som inkluderar ett brett utbud av säsongsbetonade produkter, svamp, biologiska grönsaker, kött och färsk fisk av hög kvalitet.
Lopesan

 

I den tropiska trädgården finns ett härligt poolområde och solterrasser med fantastisk utsikt över Atlanten, skönhetssalong, frisör och gym. Dags- och kvällsunderhållning i form av shower, musik och dans anordnas flera gånger i veckan. För dig som vill aktivera dig, finns tillgång till tennis, vattenpolo, volleyboll, bordtennis, minigolf m m. några av poolerna är uppvärmda nov-april. Här kan man ligga i en uppvärmd jacuzzi och blicka ut över horisonten! Hotellet har verkligen allt man kan önska för en härlig semester.

LopesanSpa
Hotellet har också en härlig spaavdelning med pooler, jacuzzi samt gym diverse avkopplande och välgörande behandlingar.

 


Visa Bon Voyage på en större karta