Los Monteros
Los Monteros
Bo med klass på Costa del Sol!

Söker du något lite mer speciellt hotell och uppskattar ypperlig service, champange frukost, då är det här anrika hotellet något för dig!

Aktuellt väder på resmålet Desktop weather
YoWindow.com yr.no

  • Priser
  • Om boendet
  • Film
  • Hitta hit
  • Att göra
Hotel Los Monteros 27/3-30/6
1/9-1/11
1/7-31/8 2/11-23/12
4 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
3 995 5 650 3 050
Samma paket som ovan i enkelrum 7 195 10 495 5 250

7 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
6 950 9 795 5 195
Samma paket som ovan i enkelrum 12 495 18 295 9 095
Tillval halvpensions 250 kr per dag.
Paketen inkluderar fri tillgång till solstolar vid poolen och på stranden, fri tillång till fitness center, fri parkering

FÖRFRÅGAN

Avresedatum
Reslängd nätter
   
Tillval Enkelrum  
Namn
email

Los MonterosHotel Los Monteros
Det här är ett av de mest anrika hotellen på Costa del Sol. Det är ett mycket elegant och stilfullt hotell som ligger i en hyst en lugn del av Marbella, 500 m från stranden. Hotellet firar 50 år och har under åren hyst en lång rad celebriteter som Mikael Jackson, Julio Iglesias mfl


Hotellet är 5* GL klassat och det finns all den service alla de faciliteter man kan önska sig.

Los Monteros

 

Hotellet har 172 rymliga rum som är lyxigt och klassiskt inredda. Rummen är fullt utrustade med minibar, 32 "plasma-TV, fax modem, gratis Wi-Fi, digital satellit-TV, en full uppsättning av bekvämligheter, badrockar och tofflor.
Los Monteros

 

Restaurang
Att äta här är en upplevelse! Äter man på den fina gourmet resturangen El Corzo känner man sig nog mest bekväm om man klär upp sig en en del!Här njuter man av en blandning av haute cuisine med kreativa, lokala rätter. Restaurangen är erkänd av Málaga Akademi Gastronomi för sin utsökta mat och perfekt service, in i minsta detalj.

Los Monteros

Man startar dagen vid Flamingo Restaurant, med en fantastik champagne frukost, det saknas ingenting på buffén! Övrig tid serveras ett varierat utbud av kött, fisk, sallader och pastarätter. Restaurang har en avkopplande och mysig miljö med utsikt över hotellets trädgård och pool.

Los MonterosLa Cabane är tänkt som den mest eleganta beach club på Costa del Sol.

Bufféerna som serveras här är kända på hela Costa del Sol. Fisk och skaldjur från Málaga Bay ett stort utbud av sallader, kött av bästa kvalitet och ett stort urval av hem gjorde desserter innebär att La Cabane buffén är en referenspunkt i den kulinariska världen.

Los MonterosHotellet har en underbar trädgård som växt fram under 50 år. Det är lummigt och med ringlade stenbelagda stigar, ett stort fint poolområde.

Visa Bon Voyage på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 50 km

Andalusien kartaCosta del Sol, den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
GibraltarGibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.

 Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.

 

pueblo blancoKring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
MalagaMalaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.
Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.

Costa del Sol TapasEn resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!