Castillo son Vida

Barcelona är design, trend, mode och fotboll

Barcelona är en pulserande världsstad som erbjuder det mesta – enastående kultur, spännande arkitektur, sol och bad, livligt nattliv, fantastisk gastronomi och självklart fotbollsklubben Barcelona FC.

Aktuellt väder på resmålet
Desktop weather
YoWindow.com yr.no
  • Priser
  • Om boendet
  • Att göra
  • Hitta hit

Cook & Taste Barcelona
Cook & Taste Barcelona

Laga de mest traditionella spanska rätterna med ett team av professionella kockar med en hands-on workshops. Bland dofter, smaker och gott vin, får du lära dig hemligheten bakom rätterna och därefter njuter av en traditionell måltid. Väl hemma, kommer du att kunna imponera på dina gäster med nya recept! Kursen börjar med en rundvandring runt den berömda marknaden Boqueria, där kockarna kommer att ge dig massor av tips om att plocka lokala, säsongsbetonade produkter. Tillbaka på skolan, kommer du fortsätta din matlagning erfarenhet och du kommer att avsluta din dag äventyr njuter av maten du har förberett i en vänlig och avslappnad atmosfär! Matlagning skolan ligger på Carrer Paradis, som ligger i hjärtat av den historiska staden.

 

Barcelona Room Mate Pau

 
3 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
fr 3 195
Enkelrumstillägg natt  
FÖRFRÅGAN
Avresedatum
Reslängd nätter
   
Tillval Enkelrum  
Namn
email
Storstadssemester i Barcelona
Room Mate Pau
Det här är ett modernt, bekvämt hotell som är bra placerat med närhet till de centralaste delarna av Barcelona. En perfekt utgångspunkt för att upptäcka staden!
Storstadssemester i BarcelonaHotellet karaktäriseras av den moderna inredningen. Den luftiga lobbyn har en trendig design. Hotellet har 66 ljusa rum med mycket funktionell design. De är bra utrustade med luftkonditionering, värdeförvaringsskåp (laptopanpassade), smarta lösningar. och gratis dagstidningar. Badrummen har dusch med handhållen dusch. De är även utrustade med smink/rakspegel, kostnadsfria toalettartiklar och hårtork. Det finns gratis Wifi.
Storstadssemester i BarcelonaDu kan njuta av en riktigt bra frukostbuffé i en ljus miljö med modern design.
La Sagrada Familia

Barcelona
Att uppleva Barcelona är något man få göra gång på gång! Det finns alltid nya saker att upptäcka eller om man bara vill sitta på en tapas bar vid hamnen och känna stämningen! Här är några tips:

La Sagrada Familia

Kännemäret nummer ett i Barcelona är kanske den besynnerliga katerdralen La Sagrada Familia. Det är ett pågående byggprojekt som ingen vet när det är klart. Något som dock är klart att Antoni Gaudíds verk är en helt makalös byggnad och bara måste upplevas!

Casa Battló, Gaudi

Gaudis fotspår

En signatur för Barcelona är Gaudis unika arkitektur. Casa Milà, eller La Pedrera som huset också kallas. och det sex våningar höga huset Casa Batlló är lysande exempel. Byggnaderna är verkligen något utöver det vanliga.

Tickets Tapas Bar

Tapas

Barcelona är Tapas mecca! Det finns ett överväldigande utbud av tapas barer i hela Barcelona. Det är tycke och smak om man föredrar det liviga området kring Olymiska hamnen eller vill upptäcka en Barcelona lite bakom turist stråken. Tips är Tickets startat av en av världens bästa kockar Ferran Adria (tidigare på El Buli).

GourmetBus

Sight seeing & Gourmet

Ett annorlunda sätt att uppleva Barcelona GourmetBus. Här får man en sightseeing tur runt hela Barcelona, bekvämt i en special byggd buss. Samtidigt blir serverad Cava och avslutas med en trerättersmidag vid en vacker plats med utsikt över hela staden.

Camp Nou BarcaHär lever man och andas fotboll! Är man det minsta fotbollsintresserad så är Camp Nou något man inte bör missa!

Visa Bon Voyage på en större karta