Upplev East Lothian

Här bor man med ett oslagbart läge med en fantastisk havsutsikt och över den stora flodmynningen Firth of Forth. Hotellet bjuder på mycket bekvämt boende med tillgång till spaanläggning, med en 18-meterspool, ett gym, ett aromterapeutiskt ångrum och en bastu med varma stenar.

Aktuellt väder på resmålet
Desktop weather
YoWindow.com yr.no

  • Priser
  • Om boendet
  • Hitta hit
  • Whisky
Macdonald Marine Hotel 1/10 - 31/12
1/4/-30/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 695 3 295
Samma paket som ovan i enkelrum 4 350 5 395

4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 450 4 295
Samma paket som ovan i enkelrum 5 695 7 050
Tillägg boende över lördagnatt 200 kr per person

FÖRFRÅGAN

Avresedatum
Reslängd nätter
   
Tillval Enkelrum  
Namn
email

Macdonald Marine

Macdonald Marine Hotel & Spa

Det här är ett vackert hotell i viktoriansk stil med anor från artonhundratalet som under de senaste åren totalrenoverats.

 

Macdonald MarineRum
Macdonald Marine Hotel & Spa bjuder på ett elegant boende med lyxigt inredda rum. Det är högt i tak med stora fönster, vilket skapar en luftig atmosfär. Varje rum har stora sköna sängar med utrustning för att göra kaffe och te. Det finns telefon, Wi-Fi, strykjärn och strykbräde, LCD-TV med plattskärm och gratis flaskvatten.
Macdonald Marine


Här äter du gott på Craigleith Restaurangen som har belönats med 2 rosetter av den brittiska bilistföreningen Automobile Association. På menyn står traditionella skotska rätter samt en internationell meny.Här finns även Links Bar och Sea View Lounge, där det serveras lättare måltider.

Macdonald MarineHotellet har en härlig Spaavdelning med en stab av utbildade experter till ditt förfogande. Det finns en härlig inomhus pool, ångbastu, bastu. Komplett utbud av massage Föryngrande ansiktsbehandlingar och makeovers, manikyr, pedikyr, vaxning och färgning. Det finns även skräddarsydda spa-paket för par och grupper

Visa Bon Voyage på en större karta

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 53 km

Glenkinchie malt Distillery

Glenkinchie malt Distillery Edinburgh
Passa på att besöka ett riktigt skottskt destilleri som framställer Malt i alla former. Här finns en utställning av hur man framställer maltwhisky och i baren kan du pröva på resultatet av ex Glenkinchie Single Malt.

Inträde
Endast utställning £ 3 (inkluderar rabatt kupong för £ 3 av köp av 70cl single malt whisky)

Besök utställningen / modell Distillery & gratis dram Glenkinchie 12 årig ​​single malt Glenkinchie Tour £ 7 Vuxen (inkluderar rabatt kupong för £ 3 av köp av 70cl single malt whisky) utställning / modell destilleri, rundtur i destilleriet och gratis provsmakning av Glenkinchie single malt £ 4 Concession (över 60 år) £ 3

Flavour of Scotland Tour £ 12 (inkluderar rabatt kupong för £ 3 av köp av 70cl single malt whisky)

Glenkinchie Tour + utökad provsmakning jämför Glenkinchie med andra single malt från hela Skottland Tailormade, grupp-och kvällsturer

Dessa är också tillgängliga på begäran, vänligen kontakta

oss på telefon 01875 342 012 eller via e-post glenkinchie.distillery @ diageo.com

Turer finns med jämna mellanrum under hela dagen. Glenkinchie Turnén varar ca 1 timme 15 minuter, Flavour of Scotland tur varar cirka 1 timme 30 minuter.

Bokning är lämpligt.