Grand Hotel Malahide
Dublin är en liten miljonstad med en hjärtlig stämning
Här känner man sig alltid välkommen, stämningen i Dublin är irländskt avslappnad, och invånarna tillmötesgående och trevliga. Dublin är fullt av charmiga pubar, restauranger och trendiga diskotek.
  • Priser
  • Om boendet
  • Hitta hit
  • Information
  • Film
Dublin resor och spännande aktiviteter

GuinessGuiness Bryggeri

Vi kan varmt rekommedera ett besök på Guinness bryggeri® vid St James’s Gate. Här blir man guidad genom processen att tillverka det här världsberömda ölet. Guiness har en dramatisk historia som sträcker sig 250 år tillbaka i tiden. Efter rundturen bjuds du på en Pint.

GuinessIrländsk afton

En genuin upplevelse med en traditionell, irländsk fest med fantastisk underhållning och hjärtlig atmosfär. Du får njuta av god mat, lokala musiker, historieberättare och dans, det är en perfekt introduktion till Dublin.

Dublin paket
3 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
1 795
Samma paket som ovan i enkelrum 2 550

4 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
2 250
Samma paket som ovan i enkelrum 3 295
 
 

FÖRFRÅGAN

Avresedatum
Reslängd nätter
 
Tillval Enkelrum Halvpension
  Hyrbil Transfer flygplats till Grand hotell t&r
Tillval Guiness bryggeri besök Irländskafton

Namn
email

Grand Hotel Malahide

Grand Hotel Malahide

Det här är ett bra alternativ för dig som vill bo en bit utanför Dublin men ändå enkelt kunna ta dig till centrala Dublin. Grand Hotel Malahide 4*, här möts man av en trevlig personal och god service. är beläget i den härliga och pittoreska kuststaden Malahide. Här kan man strosa på den härliga strandpromenaden vid Marinan som har färgstarka butiker, trevliga hus med välskötta små trädgårdar Hotellet har 138 välutrustade rum som har har te / kaffe faciliteter, byxpress, hårtork, bredbandsanslutning, satellit-TV-kanaler.

Grand Hotel MalahideRestaurang
Hotellet erbjuder ett bra utbud av mat och dryck. Palm Court Carvery serverar allt från ett lätt mellanmål till en tre rätters meny. Coast Restaurangen som har en vacker utsikt över Malahides mynning serverar frukost samt middag. Matt Ryan Bar har en enklare barmeny

 

Spa & Wellness
På hotellet finns en bra Health Club med spa, som inkluderar ett välutrustat gym, jacuzzi, bastu och skönhetssalong.


Visa Bon Voyage på en större karta

AVSTÅND

Dublins flygplats 9 km


Dublin

Dublin är en trevlig stad att shoppa och roa sig i. Här finns ett stort utbud av spännandande butiker och mysiga cafeer längs med affärsgatorna Henry Street, Grafton Street, Nassau Street och O’Connell Street som alla ligger centralt.
Grand Hotel Malahide
Tempel Bar är kanske det mest kända nöjesområderna i Dublin, här finns många pubar och livligt nattliv. Det är ett område som har en mysig medeltidskänsla med stenbelagda gator, beläget söder om floden Liffey. Puben som heter Temple Bar är ett kännemärke i Dublin!
DublinMusiken är viktig i Dublin, inte bara irländsk folkmusik, och här kan du lyssna till morgondagens irländska stjärnor samtidigt som du sörplar i dig en obligatorisk pint Guinness – kanske inne på Guinness Storehouse.
Arran Whisky

Dublin Castle, Dame St, är ett vackert slott mitt i staden vid Cork Hill, bakom Stadshuset. Här finns en stor borggård och ett torn från 1200-talet.  Det byggdes ursprungligen på order av kung John år 1204. Slottet är också hem till en av Dublins bästa museer, Chester Beatty Library.

Old jameson DistilleryOld Jameson Distillery är ett whiskeydestilleri i hjärtat av Dublin där du kan se hur tillverkningen går till.

Trinity College

 

Trinity College är grundat av drottning Elizabeth i 1592 och har producerat många kända akademiker under århundradena, bland Edmund Burke och Oliver Goldsmith , Jonathan Swit, Oscar Wilde, Bram Stoker, två presidenter Irland, och två Nobelpristagare, Samuel Beckett för litteratur och Ernest Walton för fysik. Trinity College är det äldsta universitetet i Irland. Högskolan är känd för sina stora skatter som Book of Kells, från 900 talet.